12 / 100

Trauma’s

Trauma

Trauma Collapse Technique

Een ultieme tool voor angst, trauma, PTSS, burn out, Paniek/angst en depressie, zaken waar veel mensen in de samenleving mee te maken hebben. Dit zijn problemen die zelden of snel kunnen worden opgelost.

Hoe?
Via de meest geavanceerde hypnotherapie technieken, geavanceerd NLP en HNLP, samengebracht met nieuwe en unieke hulpmiddelen die in de loop van de jaren zijn ontwikkeld.
Met TCT kunt je levens veranderende gebeurtenissen creëren op basis van echt verborgen bronnen en het grootste deel van het probleem – zo niet alles – oplossen in slechts één sessie, waardoor positieve veranderingen, die worden gecreëerd, blijven bestaan.

Het gebeurt allemaal zonder de klassieke methode van hypnose en kan zelfs met open ogen worden uitgevoerd.

TCT maakt alles veel gemakkelijker bij het (ver)werken met trauma’s – zelfs zonder in te gaan op de details van het daadwerkelijke trauma. De neurale netwerken in de hersenen worden tijdens de techniek gestimuleerd voor betere en voor levenslange resultaten. Daarnaast kun je krachtige bevrijding ervaren, ontstaan nieuwe inzichten en een veranderde kijk op het dagelijks leven.

TCT kan de klus klaren en de nodige veranderingen aanbrengen op basis van de eigen middelen van de cliënt – zonder terugval of de mogelijkheid om het negatief opnieuw in te schakelen.

Ontwikkelaar van deze techniek, Martin Castor, heeft met meerdere variaties van trauma gewerkt, waaronder alles van oorlog en marteling tot seksueel geweld, incest, ongelukken en nog veel meer. Hij geeft toe dat hij gefaald zou hebben als hij al deze trauma’s had geprobeerd te analyseren of te begrijpen. En hij zou niet in staat zijn geweest om de verbluffende resultaten te creëren die mogelijk zijn met TCT.

Met TCT kun je op elke pure manier met elke situatie werken – zonder details te kennen. Het onbewuste van de cliënt weet het allemaal, en dat is waar de genezing en bevrijding gebeurt.

Maak nu een afspraak!

of bel me terug voor meer informatie

Privacy

5 + 1 =

2 + 6 =

 

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Hartelijk dank voor uw reservering
Your confirmation number:
TOEVOEGEN AAN GOOGLE AGENDA