Ria
voor jezelf kiezen

Hallo Harry,

Ik had beloofd je te laten weten hoe het met mij verder ging na de hypnose sessie.
Vandaag is alweer drie weken geleden. Tijd vliegt..... Ik heb even gewacht met reageren, ik wilde de veranderingen rustig kunnen vaststellen. Inmiddels ben ik voorbij het stadium van een paar keer per dag analyseren van "merk ik al wat" ?.

Ja, ik merk dus "wat"... Het voelt alsof er een last van mijn schouders is gevallen. Ik voel me lichter, niet in gewicht (grinnik) maar in gemoed.
Ik durf meer, de rem die ik op stukjes leven had gezet is er van af. Ik heb een soort basis "blij-ei gevoel". Ik ben bijna allergisch voor het negatieve om me heen, bij gebrek aan een betere omschrijving. Een prettig gevolg van dit alles is dat 'mijn buik' nog nauwelijks een issue is. Wel is er de vrees dat ik dit gevoel weer kwijtraak, maar dan bedenk ik me dat mijn harde schijf in mijn hoofd opnieuw is geprogrammeerd, en dat de updates dus blijvend zijn.
Kortom, ik ben blij dat ik deze stap, die voor mijn doen toch best out-of-the-box was, heb genomen.

Al met al hoop ik ook dat ik met deze ervaring mijn nichtje van 40, een verpleegkundige met hypochondrische inslag, kan overtuigen een hypnose sessie te ondergaan.

Ik zal haar graag naar jou verwijzen als ze zover is.

Met groetjes,

Privacy

14 + 13 =

3 + 6 =

 

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Hartelijk dank voor uw reservering
Your confirmation number:
TOEVOEGEN AAN GOOGLE AGENDA