Karin
niet voor zich zelf opkomen

Dag Harry,


Vorige week woensdag hebben we contact gehad en heb ik een hypnose sessie ondergaan.Ik kan alleen maar zeggen dat ik me heerlijk voel! 
Vandaag tussen de middag zaten we te lunchen en vroeg mijn man aan de kinderen (2 van 10 en 1 van 7) of zij iets aan me merkten: Ik ben minder (snel) boos, ik kijk minder boos (was ik me niet bewust van!!), praat zonder stem verheffing en maak voor mezelf keuzes (ik ga paardrijden, ik ga wandelen etc. voorheen cijferde ik mezelf weg voor iedereen, anders konden mensen wel denken dat ik lui zou zijn) terwijl ik dat tot een week geleden (bijna) niet deed. 
Heel af en toe 'spookt' er een gedachte door me heen dat ik dat eerder niet deed, maar dat ervaar ik alleen als pluspunt.
Ik voel me minder gespannen in mijn lijf en ervaar meer rust in mijn hoofd, slaap ook goed, durf nu ook keuzes voor mezelf te maken (eerder sloeg ik dat gemakshalve maar over).Kortom binnen een week merken ik, mijn man én de kinderen de positieve verandering t.o.v. ervoor, wat ikzelf heel erg fijn vindt.
Ik zou u middels een mail op de hoogte houden, dus bij deze!Zodra uw praktijk 'corona-proof' is kom ik graag een keer langs om samen na te gaan wat u verder nog voor mij kunt betekenen.


met vriendelijke groet,

Karin

Privacy

2 + 15 =

1 + 5 =

 

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Hartelijk dank voor uw reservering
Your confirmation number:
TOEVOEGEN AAN GOOGLE AGENDA