LGH

Hele fijne sessie bij Harry gehad in Assen. Door eerdere ervaring erg benieuwd of dit de oplossing zou zijn. Gesprek verliep ontspannen, de hypnose op zich een mooie ervaring. Nu anderhalve maand verder. Eigenlijk nooit echt trek meer gehad in een sigaret. Feestjes waar iedereen rookt; ik zie het maar het doet me niets – het valt me eigenlijk niet eens op. Ik weet dat ik het vroeger ook deed, maar kan me er niets meer bij voorstellen. Wat een verademing. Dank voor deze frisse start!

stoppen met roken
Karin

Dag Harry,

Vorige week woensdag hebben we contact gehad en heb ik een hypnose sessie ondergaan.Ik kan alleen maar zeggen dat ik me heerlijk voel! 
Vandaag tussen de middag zaten we te lunchen en vroeg mijn man aan de kinderen (2 van 10 en 1 van 7) of zij iets aan me merkten: Ik ben minder (snel) boos, ik kijk minder boos (was ik me niet bewust van!!), praat zonder stem verheffing en maak voor mezelf keuzes (ik ga paardrijden, ik ga wandelen etc. voorheen cijferde ik mezelf weg voor iedereen, anders konden mensen wel denken dat ik lui zou zijn) terwijl ik dat tot een week geleden (bijna) niet deed. 
Heel af en toe ‘spookt’ er een gedachte door me heen dat ik dat eerder niet deed, maar dat ervaar ik alleen als pluspunt.
Ik voel me minder gespannen in mijn lijf en ervaar meer rust in mijn hoofd, slaap ook goed, durf nu ook keuzes voor mezelf te maken (eerder sloeg ik dat gemakshalve maar over).Kortom binnen een week merken ik, mijn man én de kinderen de positieve verandering t.o.v. ervoor, wat ikzelf heel erg fijn vindt.
Ik zou u middels een mail op de hoogte houden, dus bij deze!Zodra uw praktijk ‘corona-proof’ is kom ik graag een keer langs om samen na te gaan wat u verder nog voor mij kunt betekenen.

met vriendelijke groet,

Karin

niet voor zich zelf opkomen
Petra

Enigszins nerveus ging ik naar mijn eerste hypnose sessie om af te vallen.
Gelukkig werd door Harry gelijk op mijn gemak gesteld en naar een duidelijke uitleg was het zover, ik onder hypnose wie had dat gedacht. Wat een fantastische ervaring heerlijk ontspannen en ik ging met een heel goed gevoel weer naar huis.
Nu een maand later ben ik 5 kilo afgevallen en dat zonder enig probleem.
Het gaat gewoon vanzelf.

afvallen
1 2 3 6

Privacy

15 + 11 =

8 + 6 =