70 / 100

Simpson Protocol

hypnose centrum assen
hoogerbewustzijn

Simpson Protocol

is een unieke vorm van hypnotherapie en is ontwikkeld door Ines Simpson.
Zij is OMNI-docent hypnotherapie en heeft een belangrijke internationale onderscheiding ontvangen voor deze bijzondere behandelmethode.

Zelf ben ik door door Ines Simpson getraind én gecertificeerd om deze vorm van hypnotherapie toe te passen.
Kenmerk van deze methode is dat je mij als therapeut niet persé hoeft te vertellen wat je probleem is, indien dat te ver voor je gaat en dat is tevens de kracht van deze methodiek.

Om je te kunnen behandelen met deze techniek breng ik je naar het diepste niveau van hypnose om in contact te komen met je kern, je ware ik.
In de sessie spreek ik jou ware ik aan met “Hoger Bewustzijn”
Er wordt een methode gebruikt waardoor ik kan communiceren met je Hoger Bewustzijn. Je hoeft niet persé aan te geven waaraan je wilt werken, dit veranderwerk gebeurd in stilte, in jou.

Je geneest jezelf op alle niveaus, lichamelijk, mentaal, emotioneel, spiritueel en op zielniveau. Met het Simpson Protocol kun je de diepste trauma’s  opsporen en neutraliseren en de meest positieve oplossingen zoeken. Zonder dat iemand weet wat het probleem is. De communicatie verloopt hoofdzakelijk via vingersignalen waardoor je bijna niet hoeft te praten, zo maak je de verandering van binnenuit.

Je doet zelf het innerlijke werk en de hypnotiseur begeleid het proces om het probleem op te lossen, wat het ook mag zijn. Dit haalt het bewuste en oordelende brein van de hypnotiseur uit het proces. Zo kan er opgelost wordt wat er opgelost mag worden, op de juiste tijd en op de meest juiste manier. Dit specifieke probleem wordt compleet opgelost doordat alles wat met dat probleem verbonden is, samenwerkt of beïnvloed wordt losgekoppeld en losgelaten.

Het mooie van dit proces is, dat terwijl je onder diepe hypnose bent, je begrijpt dat jij zelf een directe rol hebt in je eigen genezing en wat voor een diepere verandering en genezing dit met zich mee brengt.

Het Simpson Protocol kun je voor de meest voorkomende problemen inzetten.

Maak nu een afspraak!

of bel me terug voor meer informatie

Privacy

15 + 9 =

9 + 12 =

 

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Hartelijk dank voor uw reservering
Your confirmation number:
TOEVOEGEN AAN GOOGLE AGENDA